corner baring!

hanya tinggal 2 minggu untuk berperang dengan mental, emosi takdelah nak perang sangat. Jadi, siang, malam, pagi, petang perlu menaip walaupun tak tau nak taip apa. Fasa bulan Februari  menuntut komitmen yang tinggi, tuisyen pun dah rancak bermula, penuh jadual! Memang takdan r nak dating bagai. Aritu, Along datang hantar barang, pergghhh, memang dia nak jadikan rumah aku ni stor agaknya! Dari meja belajar, kerusi, lampu tido, rak kasut, sampaikan kerusi urut ogawa pun dia sedekah.. Along memang sangat macho malam itu, hehe,kena bodek! Dan hasilnya.......

TADAAAa........


Abaikan langsir yang kaler sebelah lain-lain tu...Nak cover aku tersalah beli langsir, jadi capai jela apa yang ada kat bawah tangga tu, jadilah konsep KPOP...hehehe...Selesalah sikit bila dah ada meja, takdelah aku tertonggeng-tonggeng lenguh pinggang buat keje kat lantai, sedih! Perancangan hidup terlalu banyak, tapi kena settlekan tesis aku nih, buat tak tido lena rasanya... Ok,time's up! Selamat berhujung minggu semua =)

Comments

Popular Posts