konvo nami

Selamat bergraduasi Ustaz Nami! Walaupun tak dapat apa yang dihajatkan, tapi jangan risau, itu aturan Tuhan =)

Aku ahli jemaah yang paling lambat walaupun PICC dengan UPM sekangkang ayam saja! Ada hal kat opis, jadi kenalah pay attention sket apa yang bos besaq cakap. Konvo kat PICC tak nak kalah ngan Lisa Surihani lah tu,hehe

Bunga? Tengok sendirilah....

sampai kena tompangkan kat kete tolak si Qashah =p

dan gambar-gambar di sekitar majlis graduasi ...

 Bersama abang Fazli, abang Pijat dan kak Lela

Qaseh,Cik Nad dan Makteh Leng =p

Ahli-ahli jemaah yang lain,Along,Kak Sally, dak bang,dak dik dan kak Zai

 bersama Tok Jaafar ngan Nek Long

bersama Cik Suboh dan Cik Rokiah

Qaseh over!

Itulah sebahagian gambar yang sempat disnap. Kredit tu Chi Chi sebab ini gambar dari camera beliau. Tahniah lagi sekali, moga menjadi pendidik yang terbilang dan dapat melahirkan permata-permata yang bernilai untuk negara dan bangsa. 

 dompot!



Comments

Popular Posts