suda abis...

Setelah bersenang-lenang bergoyang kaki, jauh dari haruk pikuk manusia, esok tibalah jua harinya aku akan bermula semula menjadi manusia yang digasak dengan hal dunia. Perghh, starting ayat meletops!
"Cuti gua sudah habis bro..."

Jika disenaraikan perkara-perkara yang patut dilakukan, memang berkajang macam karangan STPM. Jadi, aku tak mau psiko diri sendiri, mana yang terlintas atau teringat jela esok aku buat. Ok, Dr sudah rindu dendam dengan aku, petang dia mau dating. Comfirm berterabur opis rasanya sekarang. 

Dan, aku mau buat home run untuk tesis. Satu perkara utama aku sudah selesaikan, cuma perlu laju sikit. Oh ya, target untuk konvo mungkin sangat malap, jadi aku tukar target kepada viva je dulu. Jadi, tak mahu rushing, pushing, raining bagai, aku mau rainbow je...alolo~~

Partner seperjuangan ada yang dah surrender di tengah jalan, ada yang jalannya tak diturap dan ada masih tabah seperti aku, huhuhu. Dan ada juga yang dah bertambah, Zura dah selamat mendaftar sebagai pelajar! Jadi, ada jugak peneman di fakulti statusnya sebagai rakan sebaya. Asyik nampak budak-budak yang aku tak kenal je.

Jadi, esok kena pegi check up lagi skali, jangan doc offer mc lagi sudeh, aku tak larat! Segalanya dah selesai, terus ke Serdang, UPM tercinta sangat-sangat! Ramai dah rindu-rindu nih, malu-malu lak nak jumpa....hihihi (gedik!)

-Err, sape mau teman gi ngeteh kat molana esok?


Comments

naduta said…
gasak apenye,duduk baring-baring je ni...=p

Popular Posts