sesedap ABC

Melepak gaya feminin di mamak bersama si Netto yang bersudi hati menemani aku di kolej selama 4 hari. Budak kecik ni memang sweet! Sebelum cuti hari tu dia dah janji nak datang teman aku time cuti. Tak sangka dia betul-betul datang,haha!
Aku, seperti biasa takmo air lain, mesti teh tarik 3 tingkat! Netto sibuk asyik nak minum cool blog je, mana nak cekau time cuti sem nih! Jadi, kita gantikan jela cool blog dengan cooling air, eh, ABC...hehe


netto,akak bagi tengok gambar jela ye...=p
 
Agak lama jugak si macha tu buat ABC, sampai roti canai pun dah abis aku makan. Ntah apa yang specialnya pun tak tahulah sampai lama bebenor, tapi bila nampak macha tu bawak dari jauh, dah macam bawak ice tower pulak, KAGUM!


Memang special betul, ada mangga, nenas, anggur dan segala macam buah! Agak terloponglah mulut si Netto melihatnya dan compom mulut dia kebas kena abiskan! Nampak tak laici tu, yang berada di puncak kegemilangan. Tapi tak sempat masuk mulut dah jatuh ke lantai, haha, padan muka buat tinggi-tinggi sangat!
Kesimpulannya? Tak abis pun, tapau bawak balik!

Comments

orked_dja said…
HAHAHAH {gelak guling2} sweet sweet sweet! kih3.. t kita mkn tgkt ats lg ya! kelip2 mata tgk lampu! @_@
naduta said…
haha...tempat Shah Rukh Khan berlakon sebab dinding dia bersalut emas!
Dan, macha yang sangat sopan dan lemah lembut mengambil order!

Popular Posts