Selamat Hari Lahir

Untuk nenek adalah terlambat sehari, iaitu semalam 25 Februari dan untuk along adalah hari ini, 26 Februari. Jadi, bagus jugaklah lahir dekat-dekat, senang nak ingat...

To both of you, Selamat Hari Lahir, dipanjangkan usia, dikurniakan rezeki, kekayaan, kesihatan dan nikmat kebahagiaan. To nenek, jaga kesihatan, jaga pantang, jaga badan, hehe...


To Along, pesanan sama macam nenek jugak sebab dia kategori reput dalam, luar je cover tough. Cuma kena tambah kuatkan semangat, kuat kerja, kurangkan angkat dumbell, baik angkat baja! Dan copek-copek kawin!


-Umur tiap-tiap tahun bertambah, aku je umur 3 tahun sekali bertambah,tu yang nampak macam budak SPM je...kuikui >..<

Comments

Tetamu Istimewa said…
Hang ni lawak betullah. Rugi hang tak dak semalam.
naduta said…
weh,korang runion ke?ala!!!
Tetamu Istimewa said…
Lain kali bertapa di gunung everes ya senang sikit nak turun.

Popular Posts