SUBWAY

Sejak dikenalkan hari tu dengan Pia, aku terus tak boleh melupakannya. Adakah kita sudah saling meminati antara satu sama lain.
Dan, betul aku telah dilamun cinta. Lagi best bila ianya dibelanja, sangat-sangat bersenang hati mengunyahnya. New obsession, SUBWAY... u really make ur way straight to my heart, auuwwcch!!

sangat menggiurkan!

Pembayar cukai 0.6 sen kepada kerajaan kerana membelanja aku...thanks Sizuka,lain kali ajaklah lagi =)

Dan terima kasih jugak kat Pia kenalkan aku dengan subway ni...Takdelah asyik makan mekdi ngan kfc je... Tapi aku telah mengkategorikan subway sebagai makanan jarang-jarang je, mahal kot!huhu

Comments

Nurul Marikan said…
sedap erh.. sedap erh.... hahahaha untungla.. ada org belanja... :P
naduta said…
sungguh beruntung!Lu along bukit beruntung kasi collect cepat maa sama itu bunga loan!hehe

Popular Posts