Kenduri Gomok

Hari Ahad aritu Haniza aka Gomok selamat jugak menjadi puan. Gomok ni member masa kat Teknik Pd dulu, dia ni kurus kering tapi dapat nama Gomok,memang kontra abis!
Kenduri kali ni memang best sikit sebab dapat jumpa kawan lama yang dah hampir 9 tahun tak jumpa! Memang kira runion or jejak kasih abislah... Budak teknik memang perangai luar kawalan, dah hampir jadi mak budak pun still terkinja-kinja nak mintak pam sket...
Kasi layan sama ini gambar...

ramai jugak yang datang...

Ain or shilau, mak andam ni,jangan main-main!

Siah, member sebelah katil masa form 4, penyeri majlis kalo dia ada =)

Huda aka Dudu member sebelah katil masa form 5, kategori masuk air sampai lemas!

Azu, Keciq dan Cik Nad

Ita, Cik Nad, Ijang dan Itut. Duduk 1 dorm selama 2 tahun!

Geng Gegeh versi belia,haha

Intan,Dudu, Siah yang sentiasa membuatkan aku gelak tak sedar diri!

mintak berkat sket gomok...

pengantin request nak pam skett...HOHH!!!

ok,pengantin coming soon, Peanut =)

Kawan-kawan ramai yang dah maju setapak, aku tapak pun tak jumpa lagi. Manalah Prince Charming aku ni,jangan nak menyorok lama sangat tau! =)
Kepada Gomok, Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat....

Comments

Popular Posts