coconut shake Klebang Ori

Takmo cakap banyak, sapa-sapa dah pernah rasa mungkin akan mengiyakan cakap aku yang coconut shake kat Klebang memang power rangers tahap lima! Kalau pergi Melaka, tak lengkap rasanya kalo tak bagi signal kiri kat stesen minyak caltex dan order coconut shake. Mana-mana kawan aku kalau datang Melaka, aku sarankan try this bro...

beratur panjang kot! Ni untuk tapau je,yang nak minum sambil borak dekat tempat lain. Time ni bagi try geng Gegeh rasa,memang tak bergurau rasanya...hehe

yang comel macam cik nad dia pun aku suruh rasa jugak! Time ni gi jenjalan ngan family...

dan ini bakal regular customer yang telah berjaya dipukau oleh keenakan coconut shake iaitu Miss Pia. Tambah pulak dengan nasi lemak,mau tak terbang tudung!

Tadaaa!!!Sumber inspirasi aku tuk gagahkan diri merempuh jamned Melaka semata-mata kerana dia...

Kepada yang lain, gua suggest try this atleast once. Kompom korang akan menangis sambil mengucapkan terima kasih kat aku....hihihi

Comments

Popular Posts