Skip to main content

Posts

Featured

and finally....they were married happily ❤️

  Aku skip jap post pasal Pakistan trip sebab kita terus raikan hari bahagia Along dan juga Nasha. Kalau sapa yang baca post aku  Allah's plan  mesti tau kenapa perkahwinan ini sangat dinanti-nantikan. Diaorang tunang pun aku tak berkesempatan nak coretkan post. Jadi aku wrap je kat sini sebagai kenangan. Perkenalan mereka ni sangat rare, boleh kira unik sebab masing-masing hanya berpandukan aku sebagai orang tengah untuk tahu hati budi. Of courselah kita 'jual' abang kita habis-habisan kan, hahaha tapi aku bagi warranty siap-siap kat Nasha, kalau along buat hal, aku akan backup Nasha dan pertahankan hak kaum wanita🤣 Along pun harapkan aku untuk pastikan Nasha sesuai tak untuk dia, sebab yelah kita je yang tau luar dalam kawan kita, dan sebaliknya. As a friend, aku pun faham Nasha macam mana, dan kita pun nak pastikan dia dapat yang terbaik, selayaknya. Maka, along pun porposed Nasha di perkarangan Masjid Putrajaya (aku tak follow time ni, pandai-pandailah diaorang nak bin

Latest Posts

Autumn in Pakistan - Part 9: Khunjerab Pass, Rehman dan Hussaini Bridge

Autumn in Pakistan – Part 8 : HUNZA aka HEAVEN!